ESCOLA LA NOVA ELECTRA

ESCOLA LA NOVA ELECTRA
Us hi esperem!

MENÚ D'ACCESSOS

dilluns, 15 de setembre del 2014

BENVINGUDA AL CURS 2014-2015

Hola a tothom!

Tornem a trobar-nos un setembre més i, com de costum,  us volem transmetre les nostres energies, ganes de treballar i els nostres bons desitjos per al nou curs que tot just comença.

Aquest curs estem "d'estrena" ja que implementem el primer nivell de cicle superior (5è). L'escola ha crescut molt, en nombre d'alumnes, de professors i d'espais que s'ocupen. Veureu cares conegudes i d'altres encara per conèixer però amb el bon saber i enteniment que ens caracteritza a tots ràpidament ens farem familiars. 

Obrim aquesta etapa amb la novetat de l'entrada en vigor de la LOMCE amb les característiques pròpies de la LEC (concreció de la llei a Catalunya) que és d'obligatori compliment a 1r, 3r i 5è de primària. No s'han produït massa canvis i tot el que us pugui afectar us ho faran saber els tutors/les tutores a la reunió general de curs.

Els vostres fills i les vostres filles portaran avui les agendes del curs. Ja sabeu que hi podeu trobar les informacions bàsiques del funcionament de l'escola. Ja sabeu que l'agenda és un mitjà de comunicació bàsica entre escola i família i que ha d'anar cap a casa cada dia i tornar al centre al dia següent. No oblideu d'omplir les dades bàsiques del primer full.

La nostra AMPA us va informar en acabar el curs de totes les activitats extraescolars que s'ofereixen a l'escola així com del procés i funcionament de la socialització de llibres de text. Si teniu qualsevol consulta no dubteu a contactar-los. 

Així doncs, toca passar la pàgina de les vacances i obrim el llibre de la tornada a la rutina que ens aporta l'escola. Arriba el temps d'aprendre, de compartir, d'experimentar, d'il·lusionar-se, i de créixer. 

Bona feina a tothom!!!


Equip directiu.